Kundeservice 5151 6797
Stor butik i 8462 Harlev J
Hurtig levering og nem ombytning
Gratis fragt i DK ved køb over 500kr
Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
JCB
Maestro
EAN
MobilePay
Dansk ejet
SøgLogin Kurv

Bear Grylls Survival LAND Series - 3798

DKK 5.419,00

Bear Grylls Survival LAND Series - 3798. Et super ur til lidt af hvert med et cool design hvor især armbåndet i faldskærmsstrop giver det karaktér. Uret kan klare de fleste udfordringer bl.a. er det vandtæt ned til 200meter! 

Hoved indekseringer og visere er selvfølgelig selvlysende pga. det særlige Luminox Lumination Light Technology.

Urkassen er på 45mm og uret er udformet i det ultra robuste CARBONOX ™ som er en carbon som Luminox selv har udviklet! Glasset er hærdet mineralsk krystalglas.

OM BEAR GRYLS OVERLEVELSESERIE :

Bear Grylls er verdens mest anerkendte ansigt indenfor overlevelse og udendørs eventyr. Han navigerer de mest ekstreme landskaber på jord. Luminox har indgået et langsigtet partnerskab m, Bear Grylls.

Bear Grylls Survival Collection urene er designet til at hjælpe dig med at overleve. Uanset om det er nedtællingsdykkerzonen på Sea Watch, 24 tidszoner i hele verden på Air ure, gåhastighedsskalaen eller paracord-remmen på Landet eller SOS i Morse-kode på 200 meter vandtæt Master-serie, disse ure er uundværlige ledsagere og hjælper dig med at overvinde alle forhold. De specielle detaljer kombineres med Luminox urenes legendariske formåen i ekstreme situationer, hvilket gør partnerskabet med Bear Grylls perfekt på alle måder. Selv Luminox's motto, Every Second Counts, falder perfekt sammen med Grylls 'Never Give Up.

”Det er utroligt vigtigt for mig at arbejde sammen med pålidelige partnere i verdensklasse, og Luminox har mere end bevist det. Det robuste ur udvalg er omhyggeligt fremstillet med multifunktionelt design og avancerede materialer - indstillet til at inspirere og opmuntre eventyreren i alle - mænd og kvinder, drenge og piger, udendørs nybegyndere og eksperter. ” - Bear Grylls

Læs mere om dette ur ved at klikke HER

Leveres i en flot gaveæske og med international manual.

Der er 2 års garanti på uret.