Kundeservice 5151 6797
Stor butik i 8462 Harlev J
Hurtig levering og nem ombytning
Gratis fragt i DK ved køb over 500kr
Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
JCB
Maestro
EAN
MobilePay
Dansk ejet
SøgLogin Kurv

Bear Grylls Survival Chronograph MASTER Series - 3741

DKK 7.636,00

Bear Grylls Survival Chronograph MASTER Series - 3741. Et 2020 ur der kan klare de mest udfordrende miljøer men mange funktioner og vandtæt ned til 300meter! Det har safirglas og antirefleks og et kompas der kan afmonteres.

Indekseringer og visere er selvfølgelig selvlysende pga. det særlige Luminox Lumination Light Technology.

Urkassen er på 45mm og uret er udformet i det ultra robuste CARBONOX ™ som er en carbon som Luminox selv har udviklet!

OM BEAR GRYLS OVERLEVELSESERIE :

Bear Grylls er verdens mest anerkendte ansigt indenfor overlevelse og udendørs eventyr. Han navigerer i nogle af de mest ekstreme landskaber på jorden. Luminox har indgået et langsigtet partnerskab med Bear Grylls og nu er de første ure lanceret.

Bear Grylls Survival Collection urene er designet til at hjælpe dig med at overleve. Uanset om det er nedtællingsdykkerzonen på Sea Watch, 24 tidszoner i hele verden på Air ure, gåhastighedsskalaen eller paracord-remmen på Landet eller SOS i Morse-kode på 300 meter vandtæt Master-serie, disse ure er uundværlige ledsagere og hjælper dig med at overvinde alle forhold. De specielle detaljer kombineres med Luminox urenes legendariske formåen i ekstreme situationer, hvilket gør partnerskabet med Bear Grylls perfekt på alle måder. Selv Luminox's motto, Every Second Counts, falder perfekt sammen med Grylls 'Never Give Up.

”Det er utroligt vigtigt for mig at arbejde sammen med pålidelige partnere i verdensklasse, og Luminox har mere end bevist det. Det robuste ur udvalg er omhyggeligt fremstillet med multifunktionelt design og avancerede materialer - indstillet til at inspirere og opmuntre eventyreren i alle - mænd og kvinder, drenge og piger, udendørs nybegyndere og eksperter. ” - Bear Grylls

Læs mere om dette ur ved at klikke HER

Leveres i en flot gaveæske og med international manual.

Der er 2 års garanti på uret.