Kundeservice 5151 6797
Stor butik i 8462 Harlev J
Hurtig levering og nem ombytning
Gratis fragt i DK ved køb over 500kr
Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
JCB
Maestro
EAN
MobilePay
Dansk ejet
SøgLogin Kurv

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra World Guardian Gear
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og World Guardian Gear.


Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra World Guardian Gear ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art. 


Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra World Guardian Gear anses for sket, når kunden har fået varen udleveret.

Alle bestillinger sendes med den fragtmulighed man har valgt ved køb inde på hjemmesiden, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og World Guardian Gear. Dette betyder at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre, hvis varen er på lager. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor max 4 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.


Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage. 


Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra World Guardian Gear skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til World Guardian Gear. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, World Guardian Gear har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for World Guardian Gear.


Fortrydelsesret

World Guardian Gear yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal World Guardian Gear underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.


Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: s@wgg.dk.


Pris og betaling

Hos World Guardian Gears webshop har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. Alle priser hos World Guardian Gears webshop wgg.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark"Carry On"(Fly) gældende rater.

Forbehold for prisfejl og udgåede produkter

Vi tager forbehold for tryk- og systemfejl, prisreguleringer, udsolgte og udgåede varer.
At placere en ordre hos os svarer til at vi opfordre til at gøre tilbud. Med andre ord kan vi afslå aftalen hvis vi ikke ønsker at indgå en aftale.Vi forbeholder os også retten til at annullere en ordre hvis den er udgået hos vores leverandør.