Kundeservice 5151 6797
Stor butik i 8462 Harlev J
Hurtig levering og nem ombytning
Gratis fragt i DK ved køb over 500kr
Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
JCB
Maestro
EAN
MobilePay
Dansk ejet
SøgLogin Kurv
Sigga Isaksen, CEO WGG

Om World Guardian Gear

World Guardian Gear forhandler stort set alt indenfor vagt- og sikkerhedsudstyr både til private og til erhverv. Vi specialfremstiller produkter når der er behov for noget helt ekstraordinært. Vi har fremstillet produkter til bl.a. Politi, SKAT, offentlige myndigheder og store vagt koncerner. Vi producerer selv snit- og stikhæmmende handsker, stiksikre veste, hylstre m.m. Dette afspejler sig i vore priser der generelt er lavere end hos vore konkurrenter og det er fordi vi gennem egen produktion springer alle mellemled over.

Vi er dansk distributør af Securetec narkotika tests og af Tank 007 lygter. Derudover forhandler vi de top professionelle skudsikre veste fra Engarde som mange danske betjente bruger.

Vores kundekreds er bred og bliver stadig større. Den tæller vagter, bodyguards, politi, offentlige myndigheder, restaurationer, psykiatriske afdelinger, fængsler m.fl.

Kort sagt så er der ingen opgave der hverken er for lille eller for stor til os. Vi gør altid vort yderste i forsøget på at finde løsninger der passer nøjagtigt til vores kunders behov og budget.

Vi er alt andet end firkantede og vi ser løsninger frem for begrænsninger.

Vi tager meget gerne mod både ris og ros og I er altid velkomne til at kontakte Sigga Fink på tlf 51516797 eller mail s@wgg.dk

Prisgaranti

Finder du vore produkter på andre danske webshops hvor de er billigere?
- så sælger vi varen endnu billigere end vor konkurrent!

Kontakt os og anvis os istedet - så finder vi en god pris.

Kontakt os