Kundeservice 5151 6797
Stor butik i 8462 Harlev J
Hurtig levering og nem ombytning
Gratis fragt i DK ved køb over 500kr
Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
JCB
Maestro
EAN
MobilePay
Dansk ejet
SøgLogin Kurv

Luminox - Pacific Diver 3121

DKK 4.643,75

Luminox Pacific Diver er LUMINOX nyeste kollektion

For 31 år siden blev Luminox-mærket grundlagt på vestkysten i San Fernando Valley i Californien. Tre årtier senere designede de en dykkerurssamling dedikeret til Luminox-brandets grundlæggende rødder, inspireret af Stillehavets store vidder. Pacific Diver urkollektionen er den ideelle følgesvend til surfing, svømning, dykning, padle-boarding mv. 

Alle ure i Pacific Diver-kollektionen er udstyret med safirglas og de er vandtætte ned til hele 200 meter, hvilket gør denne serie holdbar til alle dine haveventyr.

Indekseringer og visere er selvfølgelig selvlysende pga. det særlige Luminox Lumination Light Technology.

Urkassen er på 44mm og kransen er udformet i det ultra robuste CARBONOX ™ som er en kulstofblanding som Luminox selv har udviklet!

Med lækkert sort 24mm silikonearmbånd der føles super behageligt mod håndleddet

Luminox PAcific Diver 3121 ur leveres i en flot gaveæske og med international manual.

Der er 2 års garanti på Luminox ur Pacific Diver 3121

Lumination Light Technology:

Alle Luminox urene er forsynet med Luminox unikke og patenterede "Lumination Light Technology", der lynhurtigt viser tiden uanset lysniveau, dvs. også i totalt mørke. Belysningen består af gasfyldte mikrokapsler, der er monteret i viserne, indeksering og, om nødvendigt på krandsen. Urene bliver selvlysende i bare lidt til total mørke og derfor er der ikke brug for strøm, ekstern lyskilde eller tastetryk for at lyse. Lysfunktionen holder i op til 25 år.