Kundeservice 5151 6797
Stor butik i 8462 Harlev J
Hurtig levering og nem ombytning
Gratis fragt i DK ved køb over 500kr
Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
JCB
Maestro
EAN
MobilePay
Dansk ejet
SøgLogin Kurv
Luminox - F-22 Raptor 9241
Luminox - F-22 Raptor 9241
Luminox - F-22 Raptor 9241
Luminox - F-22 Raptor 9241

Luminox - F-22 Raptor 9241

DKK 9.309,00

F-22 Raptor 9241 er et kampfly indenfor ure med masser af funktioner til den krævende pilot eller andre der sætter pris på fantastisk ur-håndværk. Ur med Kronograf, roterende multiretningsring med takymetrisk skala, bagkasse med detaljeret indgravering af f-22 raptor mv.

F-22 Raptor 9240-serien er en hyldest til Lockheed Martins nyeste Stealth Fighter og F-22 Raptor er et kampfly bygget i USA. ATF (Advanced Tactical Fighter, "avanceret taktisk kampfly"). Det er et stealth fly, hvilket betyder, at det har en meget lav radar- og infrarød signatur. F-22 er femte generation multirole fighter med fremragende manøvredygtighed. Radaren er en Northrop-Grumman AN / APG-77 multimodradar.

Flyet er drevet af to motorer fra Pratt & Whitney, der hver leverer mere end 150 kilonewton trækkraft. Disse, kombineret med det avancerede aerodynamiske design giver det mulighed for at nå hastigheder over halvanden gang lydens hastighed, Mach 1,5, såkaldt super cruise kapacitet.

F-22 antages for at være verdens mest avancerede kampfly i verden.

Uret er belyst på indekseringer og visere med Luminox Lumination Technology og belyst med Superluminova Night Vision Tritium på tal og krands der gør, at de 2 belysningsformer kan aflæses i mørke uafhængigt af hinanden.

Tritium patinerer i øvrigt meget smukt. Det giver konstant synlighed om natten! Der er tritium på visere, timemarkører og på rammen.

Luminox F-22 Raptor 9241 ur leveres i en flot gaveæske og med international manual. 

Der er 2 års garanti på Luminox ur F-22 Raptor 9241

Alle Luminox urene er forsynet med Luminox unikke og patenterede "Lumination Light Technology", der lynhurtigt viser tiden uanset lysniveau, dvs. også i totalt mørke. Belysningen består af gasfyldte mikrokapsler, der er monteret i viserne, indeksering og, om nødvendigt på krandsen. Urene bliver selvlysende i bare lidt til total mørke og derfor er der ikke brug for strøm, ekstern lyskilde eller tastetryk for at lyse. Lysfunktionen holder i op til 25 år.