Kundeservice 5151 6797
Stor butik i 8462 Harlev J
Hurtig levering og nem ombytning
Gratis fragt i DK ved køb over 500kr
Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
JCB
Maestro
EAN
MobilePay
Dansk ejet
SøgLogin Kurv

Luminox - Original Navy Seal 3001 - Sort/ Hvid

DKK 3.085,25

Original Navy Seal 3001 er et af Luminox allerbedst sælgende ure.

Det er et af Lmuminox mindre ure. Det er enkelt, stilrent og ekstremt holdbart ur der er udviklet i samarbejde med de amerikanske US Navy Seals hvor uret har gennemgået de skrappeste tests for at kunne kvalificere sig til brug af professionelle Navy Seals under de mest udfordrende missioner i verden !

Uret er lavet af grafit komposit/ karbon med en vægt på kun 46 gram og det er er vandtæt til 200 meter, hvilket kvalificerer uret som et dykkerur!

Selvom 3001 har eksisteret i mere end 20 år er det stadig en af favoritterne hos mange specialstyrker og ur-entusiaster over hele verden.

Et maskulint herreur i sort polycarbonat med sort urskive med hvide detaljer. Urrem i sort silikone. 

24 timers urskive med dato. 

Alle Luminox urene er forsynet med Luminox unikke og patenterede "Lumination Light Technology", der lynhurtigt viser tiden uanset lysniveau, dvs. også i totalt mørke. Belysningen består af gasfyldte mikrokapsler, der er monteret i viserne, indeksering og, om nødvendigt på krandsen. Urene bliver selvlysende i bare lidt til total mørke og derfor er der ikke brug for strøm, ekstern lyskilde eller tastetryk for at lyse. Lysfunktionen holder i op til 25 år.

Luminox er brugt af friluftsfolk, vandrere og urentusiaster men i særdeleshed US Navy Seals, US jagerpiloter, NYPD, mange specialstyrker m.fl.


Luminox 3001 ur leveres i en flot gaveæske og med international manual.

Der er 2 års garanti på Luminox ur 3001