Kundeservice 5151 6797
Stor butik i 8462 Harlev J
Hurtig levering og nem ombytning
Gratis fragt i DK ved køb over 500kr
Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
JCB
Maestro
EAN
MobilePay
Dansk ejet
SøgLogin Kurv

HAIX Airpower XR21 Vinterstøvle

DKK 1.499,00

Den perfekte støvle for vagter og sikkerhedsfolk der arbejder mange timer i de kolde vintermåneder. En støvle der med sit høje skaft gør det lettere at holde balancen under tumult.

Den er både 100% vandtæt, åndbar og forhindrer overophedning. Den har stødabsorbering og er resistent over selv olie og benzin. Den er ridsefast så den bliver ved med at være pæn år efter år.

Dit helbred er vigtigt. Airpower XR21 giver allround beskyttelse af din fod, da den er punkteringsbestandig, vandtæt, skridsikker og stødsikker. Dette sikres af de høje krav fra den højeste sikkerhedsklasse S3.
Airpower XR21 er udstyret med en komposit tåhætte. Den anatomisk formede, lette plastkappe opfylder de højeste sikkerhedskrav, fordi den straks vender tilbage til sin oprindelige form efter stød og dermed hurtigt slipper tæerne.

Alt i alt en top professionel taktisk støvle, der beskytter dine fødder og ankler og udgør en væsentlig del af din arbejdsuniform. Den er lige så robust som hærens fodtøj men alligevel behageligt nok til daglig brug.

Klik og læs om HAIX Airpower XR21 Vinterstøvle3 Par Sports Strømper
DKK 156,25 (DKK 174,00)