Kundeservice 5151 6797
Stor butik i 8462 Harlev J
Hurtig levering og nem ombytning
Gratis fragt i DK ved køb over 500kr
Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
JCB
Maestro
EAN
MobilePay
Dansk ejet
SøgLogin Kurv

Lupine Betty TL2 - 5000 lumen lommelygte

DKK 5.399,00

Lupine Betty TL2 er det nyeste og absolut bedste indenfor lygte teknologi, nemlig en håndholdt projektør og ikke bare en lommelygte! Den fascinerer hver gang du tænder den og den har en rækkevidde på over 380 meter!!!

Betty lygterne benyttes af det norske politi og har vist sig i forskellige redningsaktioner. De benyttes også af specialenheder i Dansk Politi mv.

5000 lumen i et så kompakt design er intet mindre end en verdenssensation og lygten har unikke ingeniørmæssige funktioner og et helt ekstremt robuste design og de særlige materialer gør Betty TL2 til den ultimative lygte for professionelle og alle outdoor folk.

Takket være justerbare lysniveauer der går fra 0,3 W til 45 W plus en ekstra 0,8 W rød lysfunktion samt 1/4 tommer stativstik og 55 mm filtergevind, så er anvendelsesmulighederne for Betty TL2 nærmest ubegrænsede.

Lygten kan indstilles individuelt:

Du har valget mellem 11 forskellige dæmpnings niveauer og mange ekstra funktioner såsom rødt center LED, SOS, FLASH, RVLR og alpint nødsignal. Med et enkelt tastetryk kan du skifte mellem niveauer, du kan kontrollere den resterende batterilevetid eller kombinere op til 4 trin i vilkårlig rækkefølge og være i stand til at skabe dit helt eget lys program. Information om justering af de enkle niveauer i Betty TL2 findes inde i manualen.

Lygten er bygget uden at gå på kompromis:

Det genopladelige og udskiftelige batteri har strøm nok til at oversvømme en hel dal og et ekstremt robust og vandtæt aluminiumskabinet, højtydende lysdioder, effektivt linsesystem og en meget brugervenligt opsætning. 

Batteritanken med enkel skruelukning kan lynhurtigt tages af, oplades og påsættes igen.

Displayet på opladeren giver dig forskellige opladningsmuligheder og LED dioder omkring on/off knappen på lampehovedet indikerer hvor meget strøm der er tilbage på batteriet når den er i brug.

Lygten er også perfekt til filmoptagelser og fotografi:

Betty TL2 er en fremragende belysning i fotografering eller filmbranchen. Med den medfølgende gevind adapter kan du montere TL2 PRO til alle standard stativer eller med en flash slide-adapter, direkte på kameraet. Dit 55mm gevind låg giver dig mulighed for at bruge en diffuser eller standard foto filtre. 


KLIK HER FOR AT KOMME TIl MANUALEN