Kundeservice 5151 6797
Stor butik i 8462 Harlev J
Hurtig levering og nem ombytning
Gratis fragt i DK ved køb over 500kr
Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
JCB
Maestro
EAN
MobilePay
Dansk ejet
SøgLogin Kurv
Den bedste Metaldetektor - Metal TEC 1400
Den bedste Metaldetektor - Metal TEC 1400
Politi Metaldetektor - Metal TEC 1400
Professionel Metaldetektor - Metal TEC 1400

Metaldetektor - Metal TEC 1400

DKK 1.899,00 (DKK 2.100,00)

Den originale stille vibrerende metal detektor designet til politiet !

Metal-TEC er beregnet til at sidde i bæltet i det medfølgende hylster. Den er enhånds betjent og er designet til brug i forbindelse med visitationer, eftersøgninger og ransagninger og den har en perfekt størrelse til bæltet på security personale el. lign. Den tillader brugeren at udpege den fysiske placering af en metal genstand og derved fastslå farligheden af denne baseret på genstandens form og størrelse. Den er så effektiv at den endda finder små metalgenstande og foliepakker fra eks. narkotika.

Stille vibration i håndtaget giver brugeren en taktisk fordel, idet den ikke advarer gerningsmanden eller andre når et våben bliver fundet.

Detektoren alarmerer betjenten ved fund af våben, barberblade, håndjern, nøgler, sølvpapir mv. fra en afstand af få centimeter !

Følsomheden i Metal-TEC er fastsat af fabrikken, hvorved den automatisk kompenserer for vejrmæssige forandringer såsom fugtighed og temperatur.

Ekstremt holdbar og holderen er modtagelig overfor stød og den er ligeledes vandtæt.

Leveres inkl: Tykt nylon hylster og udstyr til montering i bilen, som gør det muligt enten at bære Metal-TEC i bæltet eller montere den i patruljevognen, hvorfra den nemt og hurtigt kan tages i brug.

Se brugsvejledning på produktet ved at klikke HER