Fri fragt over 499,-
100% sikker betaling
Prisgaranti
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 51 51 67 97

Send os en e-mail

Om Wgg

    Her kan du se vores anmeldelser eller bedømme os

clear

World Guardian Gear forhandler stort set alt indenfor vagt- og sikkerhedsudstyr både til private og til erhverv. Vi specialfremstiller produkter når der er behov for noget helt ekstraordinært. Vi har fremstillet produkter til bl.a.  Politi, SKAT, offentlige myndigheder og store vagt koncerner. Vi producerer selv snit- og stikhæmmende handsker, stiksikre veste, hylstre m.m. Dette afspejler sig i vore priser der generelt er lavere end hos vore konkurrenter og det er fordi vi gennem egen produktion springer alle mellemled over.

Vi er dansk distributør af Securetec narkotika tests og af Tank 007 lygter. Derudover forhandler vi de top professionelle skudsikre veste fra Engarde som mange danske betjente bruger.

Vores kundekreds er bred og bliver stadig større. Den tæller vagter, bodyguards, politi, offentlige myndigheder, restaurationer, psykiatriske afdelinger, fængsler m.fl.

Kort sagt så er der ingen opgave der hverken er for lille eller for stor til os. Vi gør altid vort yderste i forsøget på at finde løsninger der passer nøjagtigt til vores kunders behov og budget.

Vi er alt andet end firkantede og vi ser løsninger frem for begrænsninger. 

Vi tager meget gerne mod både ris og ros og I er altid velkomne til at kontakte  Sigga Fink på tlf 51516797

 

Sigga Isaksen, CEO WGG

Billeder af butikken


Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort