Fri fragt over 499,-
100% sikker betaling
Prisgaranti
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 51 51 67 97

Send os en e-mail

Red Rhinos Stiksikre veste er et Dansk udviklet produkt af højeste kvalitet. Vi producerer selv vestene og har derfor sprunget alle mellemled over hvorfor vi også kan sælge vesten til en GOD pris og ved køb af flere ad gangen gives der rabat.

KLIK HER FOR AT SE VESTEN I AKTION!

Stiksikre veste rigtig gode til at modstå knuste flasker, glas og knive samt syle. De er i kraft af deres egenskab er udført i en lidt stivere materiale end skudsikre veste men til gengæld er de meget tyndere end en skudsikker vest og de beskytter rigtig godt mod slag og spark. Man kan bruge dem udover eller under tøjet og den er meget let at skjule under tøjet.

Red Rhino Stiksikker Vest er udformet i 1,4mm hård fleksibel plast. Derudover er der indlejret en aluminiums plade på både front og ryg (1,2mm). Pladerne er i det kvadratiske område på vesten. Vesten yder dig god beskyttelse mod knuste flasker, knive, slag fra større genstande, slag i håndgemæng, kanyler og syle mv. ! Der er rigtig mange der er begyndt at sælge stiksikre veste men mange af disse veste er desværre ret ufleksible. Vores vest er en af de mest fleksible og letteste stiksikre veste på markedet. Den er behagelig og let at bevæge sig i. Vesten kan justeres med 2 velcrolukninger i hver side samt over hver skulder så den passer lige nøjagtigt til dig.

• Det er en rigtig god førstegangs vest til fornuftige penge. Vi vil dog altid anbefale skudsikre veste til højrisikoområder,  
  dørmandsarbejde i hovedstæder mv.Vesten er ideel til dørmænd, og vagtværn på eks stadion, festivaller m.fl.
• Vesten beskytter dig imod slag og spark
• Vesten modstår kanyler såvel som knive og andre skarpe genstande
• Fåes i str. s/m - l/xl - xxl/xxxxl ( De er store i str) Bruger du Large i trøjer så skal du eks. vælge str S/M.
• 10 års garanti
• Tynd og utrolig fleksibel
• Vægt 1,2 kg.

Køb vesten her: //wgg.dk/produkter/668-rhino-stiksikker-vest-.html

Ved køb af flere ad gangen gives der aldeles god rabat - skriv til s@wgg.dk og få et godt tilbud!


Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort