Fri fragt over 499,-
100% sikker betaling
Prisgaranti
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 51 51 67 97

Send os en e-mail

Hvorfor skal du have Engardes Skudsikre vest i Dynema?

• Dynema er det stærkeste skudsikre materiale der findes
• Det har en lav vægtfylde og er ekstremt fleksibel 
• Vesten er den tyndeste og mest fleksible på markedet
• Vesten kaldes "undertøjsvest" for den er så tynd at man kan
  bære eks. en habitjakke ovenover uden vesten bliver synlig.

• Det er en polyethylen, dvs. en plastfiber, der kan tåle
  fugt, 
såsom sved og regn i modsætning til kevlar.
  Derfor er der   hele 10 års garanti på dynema veste og KUN 5  
  år på kevlar   
veste (har en kevlar vest været dyppet i    
  vand 
er den ubrugelig bagefter!)

Skudsikker vest

Det kan virke som en urskov når man er på udkig efter en skudsikker vest. Der er mange forskellige typer og de er bestemt ikke alle lige gode! 2 ting man skal holde øje med er hhv. selve beskyttelses niveauet, altså hvilke typer våben vesten kan modstå og dernæst hvilket materiale vesten er udformet i. Gængse skudsikre veste er lavet i kevlar der er både tungere end dynema og de er kun halvt så holdbare som dynema vesten fordi det er et tekstil der opsuger fugt hvorved fibrene udvider sig og kuglerne kan trænge igennem!

Der er producenter, som dagligt tilbyder os skudsikre veste til 1/3 af den pris en Engarde vest koster.  
Men vi går aldrig på kompromis
 mht. vore kundes sikkerhed og derfor sælger vi udelukkende Engardes skudsikre veste i Dynema. Det er en vest med absolut alle tænkelige kvaliteter, inkl. coolmax, bæretaske, datomærkning på panelernes produktionsdato mv. Kort sagt er der tænkt på det hele ! 

En ting der er værd at huske på er garantien på vesten for en kevlarvest er muligvis billigere men du skal have en ny igen om 5 år og glemmer du den udenfor i regnvejr så holder den endnu kortere tid!

FAQ - Herunder er svarene på de typisk stillede spørgsmål når man køber en skudsikker vest:

Hvilket ballistisk beskyttelsesniveau skal jeg bestille?

NIJ niveau II er en god balance imellem komfort, skjulbarhed og beskyttelse mod mærker og slag fra kugler som ikke penetrerer.

NIJ niveau IIIA er oftest anvendt hos politiet i USA og vi sælger også en del til Dansk og tysk politi. Dette er den mest acceptable vest i industrien, dens sikkerhed, pris og skjulbarhed taget i betragtning og det er den vest som vi i World Guardian Gear sælger allerflest af da den stopper alle de kraftigste håndvåben på markedet samtidig med at den er yderst behagelig at bære.

Niveau III og IV kræver ballistiske paneler og er derfor tungere og også dyrere. Panelerne vil give bæreren mulighed for at skyde tilbage hvis ramt og forbedrer chancen for at slippe godt fra kugler der ikke penetrerer uden de store slagmærker. Disse veste er højest anvendelige under trusler af maskingeværer og geværer med hurtige kugler.

Vær venlig at referere til det ballistiske testskema herunder for mere detaljeret information om beskyttelsesspecifikationerne eller kontakt s@wgg.dk

Hvad med beskyttelse imod rifler og maskinpistoler?

Rifler og maskinpistoler er i stand til at levere mere kraft per runde, derfor er bløde veste ikke effektive. Derfor råder vi til køb af en vest med lommer til hårde panserpaneler som vil opgradere en niveau IIIA vest til en niveau III eller IV beskyttelse både for og bagfra. EnGarde tilbyder paneler lavet af Dyneema® og keramik eller en kombination af begge materialer til at dække brystet og ryggen. Blødere veste beskytter kun imod pistoler og shotguns.

Hvor komfortabel er EnGardes skudsikre veste?

EnGardes skudsikre veste er så komfortable som de laves. De er kun ukomfortable under forhold med ekstrem varme.

Hvilke materialer bruger EnGarde til deres skudsikre veste og panser?

EnGardes videnskabelige manipuleret kropspanser er af fineste kvalitet og designet til en bred vifte af anvendelser. I vores ballistiske produkter, bruger vi polyethylen, Dyneema®.

Armerede fremstillet med Dyneema® ballistiske paneler giver overlegen beskyttelse mod en lang række trusler, herunder pistol ammunition, granat fragmenter og knive. Takket være den patenterede ensrettede materiale indeni, veste lavet med Dyneema® giver uovertruffen bremseevne kombineret med overlegen komfort. Dyneema® UD giver fremragende multi-hit præstation sammen med beskyttelse mod vinkel og kant skud.

Dyneema® fibre, med de kombinerede egenskaber af 3GPa af maksimal strækkraft og 172GPa elasticitet, har en uovertruffen absorptionskoefficient for chokbølger, og dets densitet på 0,97 GR/cm3 er lavere end vands (1GR/cm3). Det er anset for at være et teknologisk avanceret materiale, som gør os i stand til at gøre produktet lettere end nogensinde før. Efter angrebet den 11. september har flyselskaber besluttet at styrke deres cockpitdøre med Dyneema®.

Vores nye EnGarde skudsikre veste er designet til generel brug og aktivitet, så ikke nok med at de er komfortable, de vil også sørge for beskyttelse for livet i det øjeblik du ifører dig dit EnGarde produkt.

I produktionen af vores hårde panserpaneler bruger vi Dyneema®, ramid og keramiske materialer.

1. DYNEEMA®
Dette fiber, med de kombinerede egenskaber af 3GPa af maksimal skrækkraft og 172GPa elasticitet, har en uovertruffen absorptionskoefficient for chokbølger, og dets densitet på 0,97 GR/cm3 er lavere end vands (1GP/cm3). Det er anset for at være et teknologisk avanceret materiale, som gør os i stand til at gøre produktet lettere end nogensinde før. Efter angrebet den 11. september har flyselskaber besluttet at styrke deres cockpitdøre med Dyneema®.
For mere information om Dyneema® se venligst www.dyneema.com.

2. SPECTRA®
Spectra® er, sammen med Dyneema®, en af verdens stærkeste og samtidig letteste fibre. En lys, hvid polyethylene er det, pund-for-pund, femten gange stærkere end stål, mere slidstærkt end polyester og har en styrke der er 40 procent større end aramid-fibre. Det er fremstillet af Honeywell.

3. ARAMID
Aramid fiber (1961) is a fire-resistant and strong synthetic fiber. It is used in aerospace and military applications, for "bullet-proof" body armor fabric, and as an asbestos substitute. The term is a shortened form of "aromatic polyamide". A well-known type of aramid fiber (a para-aramid nylon) is commonly known by its DuPont trade name, Kevlar, or Teijin trade name Twaron. It was developed by Stephanie Kwolek.

4. Keramik
Keramiske plader er specielle skudsikre plader, stærke nok til at beskytte folk imod maskinpistoler. De kan beskytte imod 7.62 mm full metal-jacketed kugler og det amerikanske forsvars M80s skud. Keramiske plader er skudsikre plader med en høj styrke som også beskytter imod .30-kaliber panserbrydende kugler.

Har i tv-optagelser af tests af jeres produkter?

Ja, hvis du klikker her kan du se et hollandsk tv-show hvor vores EnGarde DeLuxe undertøjsvest bliver testet imod forskellige typer ammunition. Du skal have Macromedia Flash Player 8 installeret for at se filmklippet. Du kan downloade dette plug-in her.

Hvor kan jeg finde mere information om skudsikre veste?

Du kan finde meget mere information og nyheder om skudsikre veste og kropsbeskyttelse på www.bodyarmornews.com.

Har i et katalog?

Ja, hvis du sender os dine kontaktinformationer i vores kontaktform vil vi med glæde sende dig vores katalog per mail.

Er det muligt at få rabat på større ordre?

Ja det er der helt sikkert kontakt s@wgg.dk

Din skudsikre vest skal sidde rigtigt på dig

Det er utrolig vigtigt at man vælger den helt rigtige størrelse. Du skal tage dit brystmål, dvs. måle afstanden hele vejen rundt om brystkassen.Dernæst finder du den korrekte størrelse i skemaet herunder. Tag altid vesten i en størrelse der lige akkurat  passer. Ligger man på eksempel 96cm i brystmål  så skal man som regel tage den mindste, dvs str M. En vest må aldrig være for stor fordi det gør den svær at skjule og desuden bliver den bare tungere og sværere at bevæge sig i.  Man skal tage hensyn til at der sikkert skal sidde grej, såsom eks. radio i bæltet og desuden at man skal være i stand til at bøje sig ned,  Ved den mindste tvivl om din størrelse er du altid velkommen til, at kontakte Sigga på 51516797 eller s@wgg.dk – så finder vi helt sikkert en vest som passer dig.Størrelse:

Brystmål:

050-095 cm = M
095-110 cm = L
110-115 cm = XL
115-120 cm = XXL
120-125 cm = XXXL


Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort