Fri fragt over 499,-
100% sikker betaling
Prisgaranti
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 51 51 67 97

Send os en e-mail
Safety Guard GPS IA Tracker Se fuld størrelse

Safety Guard GPS IA Tracker

Super smart GPS tracker. Hold øje med placeringen på dine ejendele på din smartphone eller computer, hvor end de er med dette smarte nye system. Trackeren er nem at sætte op og hurtigt klar til brug og har en batterilevetid på 10 år. Trackeren passer perfekt til motorcyklen, på båden, i bilen mm. det er kun fantasien der sætter grænser.
 

Se video om trackeren her!

Maker dine beskyttede genstande med det præventive Safty Guard GPS Secure klistermærke. Hvis din ejendel bliver stjålet kan man via appen melde den stjåle. Klistermærket har en QR kode og med denne kan forbipaserende scanne koden og nemt se om denne genstand er meldet stjålet og derefter sende dig locationen på din gendstand.

Se video om Safty Guard GPS Secure HER!

Leveres med:
1 stk. GPS tracker
1 stk. Safty Guard GPS Secure klistermærke
1 stk manual 

ABONNEMENT

Brugen af Dantracker kræver et abonnement. Dette oprettes som en del af aktiveringen af trackeren. Prisen på abonnomentet afhænger af hvor længe man binder sig og hvilke tillægsfunktioner man vælger at tilføje. For mere information kan man kontakte Dantrackers kundeservice

 

UNIKT DESIGN

SG er aflang, flad og rund, med en ydre diameter på 25,3 mm, en længde på 202 mm og en vægt på 136 gram.

NEM AT SÆTTE OP

Når abonnementet er oprettet, skal SG rystes i 5 sekunder, hvorefter den tænder automatisk.

SIM CHIP INDBYGGET

SG har indbygget SIM chip, med World Wide GSM telesupport. Så er der GSM dækning, vil den sende sin position.

VEJR OG VIND

SG arbejder hvor de fleste fryser eller sveder. Batteriet kan operere i temperatur intervallet -40 til +85oC.

LEVETID

SG er et engangsprodukt, hvor der ikke kan skiftes batteri. Den er optimeret til, at den først sender sin position, når den har ligget stille. Med en stand-by tid på op til 10 år dog maks 14.000 GPS track, vil den som regel overleve, det den skal passe på.

VANDTÆT OG STØDSIKKER

Teknologien er indstøbt i en gel, der sikrer at den er vandtæt til 10 meter og stødsikker overfor almindeligt fald.

GRATIS APP OG PORTAL

Du kan følge trackerens placering på en APP eller i PORTAL på din computer. Appen har flere fede funktioner så som geofence hvor man kan lave et viatuelt "hegn" hvor genstanden skal forbliver indenfor hvis denne grænse overtrædes vil dette blive meddelt. En anden smart funktion er den der hedder live denne gør at du kan se genstandens bevægelser og der sendes en position hvert 5 min der sendes også en slutposition hvis genstanden stopper. Alarm funktionen minder meget om live funktionen. Den primære forskel her er at den sender besked til kontrolcentralen hvis man vælger at få en sådanne tilknyttet. 

MANUAL

SG leveres med en simpel manual, for at komme nemt i gang.

PLACERING

SG kan gemmes på de fleste ting og i de fleste miljøer, den må dog ikke være omkranset af metal, eller andre signal hæmmende effekter.

DKK 1.395,00

1 produkter er relateret til dette produkt