Fri fragt over 499,-
100% sikker betaling
Prisgaranti
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 51 51 67 97

Send os en e-mail
Snithæmmende 2 Lags Kevlar Sweatshirt Se fuld størrelse

Snithæmmende 2 Lags Kevlar Sweatshirt

Vi har i samarbejde med en amerikansk virksomhed udviklet og designet en trøje, der yder en fantastisk beskyttelse mod stik og snit fra skarpe genstande. Trøjen er fremstillet af flere lag af den bedste kvalitet af Kevlar&reg, som er et yderst modstandsdygtigt materiale.
 
 Kevlar er et blødt materiale, som føles behageligt mod huden. Kevlar er ikke allergifremkaldende. Kevlar er en unik konstruktion, som er åndbart og felksibelt.
 
Materialet er designet til hurtigt at bortlede varme, og lade luft gennemtrænge fibrene.
 
Hvor stærkt er det? Kevlar er et fibermateriale, som er utroligt slidstærkt. 5 gange stærkere end stål - gram for gram. Brandsikkert op til 400 °C og ekstremt modstandsdygtigt overfor opskæring og overklipning. Trøjen er blød og derfor også behagelig at anvende. Den har en god pasform og kan vaskes ved lave temperaturer. Trøjen kan modstå et evt. angreb med en knust flaske eller glas.
 
Den giver dig optimal bevægelighed og hemmer ikke dine muligheder for at yde modstand ved evt. angreb mod din person. Trøjen beskytter også mod knive og andre skarpe genstande. Det er yderst vanskelligt at skære / stikke gennem Kevlar&reg og derfor er denne trøje det perfekte redskab til dørmænd, vagt- og sikkerhedspersonale. Størrelserne er de samme som alm. trøjer.
 
Kan bestilles med korte ærmer. Kontakt World Guardian Gear

Flere detaljer

DKK 849,00

Tilbud!

-DKK 150,00

DKK 999,00

StabGuard