Fri fragt over 499,-
100% sikker betaling
Prisgaranti
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 51 51 67 97

Send os en e-mail
Der er 19 varer.

LUMINOX urene er udviklet til og i samarbejde med den anerkendte amerikanske flåde enhed, Navy Seals. Urene er helt unikke idet, at de viser tiden i mørke konstant uden man behøver at trykke på en knap for at tænde for en luminator.
Luminox er den latinske betegnelse for ’lys om natten’ og blev grundlagt i 1989 af Barry Cohen og Richard Timbo. Målet var, at lave sportsure der også var til at aflæse i dårlige lysforhold.
Luminox Navy SEAL uret er det ur, der gjorde Luminox kendt i verden over.
I 1993 blev Nick North, Officer med ansvar for test og udvikling af Navy SEALs udstyr, bedt om at søge et mere pålideligt ur end det forsvaret havde dengang. Det skulle også kunne bruges på natlige missioner. Han fandt løsningen på en messe , hvor han opdagede Luminox . Han arbejdede med Cohen om at udvikle et ur specielt til dem og en revolution blev født. Efter Luminox begyndte at levere ure til Navy SEALs , begyndte Luminox at markedsføre den samme model (3001 ) på det civile marked . Derefter blev uret ret hurtigt en bragende succes, og Luminox blev i 1999 kontaktet af US Air Force piloter, der flyver F- 117 Nighthawk kampfly. Luminox udviklede et ur til piloterne, og kontaktede Lockheed Martin og indledte et eksklusivt samarbejde om, at producere Lockheed Martin ure – Nighthawk serien var født.
Luminox urene er et af de mest populære ure blandt de politi- og militærfolk der gerne vil have noget som kan holde, er let at aflæse, og som signalerer at man går ind for kvalitet. LUMINOX dækker over en serie af de vel nok mest populære militær- eller army ure. Langt de fleste af Luminox modellerne har ikke vanvittigt mange funktioner, men kan vise tiden selv under vanskelige forhold, og frem for alt - de kan tåle at blive brugt!! Skulle der mod forventning være ure imellem som vi ikke har på hylderne her i shoppen, kan vi helt sikkert skaffe dem hjem i en fart. 

SE TRAILER SEA                           SE TRAILER AIR                           SE TRAILER LAND                          SE TRAILER SPACE

Underkategorier